Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å fungere som forventet (f.eks. opprettholde tilkoblingen din).

Tips til din innsamling

Vi vil at du skal lykkes med din innsamling. Derfor gir vi deg noen enkle tips til hvordan du kan lykkes med å nå det målet du har satt for din innsamling.

1. Kom igang!

Ingen liker å være den første. Gir du den første gaven selv, inspirerer du andre og gir innsamlingen din en ekstra god start.

2. Fortell hvorfor dette er viktig for deg

Det viktigste du kan gjøre er å fortelle hvorfor du samler inn penger. Fortell familie og venner hvorfor dette er viktig for deg – det er det de bryr seg mest om!

3. Start med dine nærmeste kontakter

Det som gir best resultater er å starte med å invitere dem som kjenner deg best. Be dem om å støtte din innsamling og å dele den med dem de kjenner. Når du inviterer dem, være personlig. Fortell dem hvorfor dette er viktig for deg.

4. Hvordan du bruker sosiale medier

Når du har fått den første gaven er det lurt å bruke sosiale media til å takke og tagge den som har gitt gaven. Alle liker å bli sett og bli takket når de engasjerer seg og støtter en god sak.

5. Bruk e-post for å holde engasjementet oppe

Ikke nøl med å sende noen oppfølginger på e-post. Du kan for eksempel holde folk oppdatert på hvordan det går med din innsamling når du når forskjellige milepæler, som 50 % oppnådd, 75 % oppnådd resultat osv. Be gjerne folk om å hjelpe deg litt ekstra med å nå din neste milepæl.

6. Fortsett med å takke og gi oppdateringer

Etter hvert som flere og flere i ditt nettverk støtter din innsamling, fortsetter du å takke og holde dem oppdatert på hvordan det går med din innsamling. Fortell gjerne litt mer om hva pengene går til og hva det betyr for deg at de støtter din innsamling.


Er du klar for å starte din egen innsamling?

Det tar bare to minutter å sette opp din egen innsamling. Bestem deg for hva du vil samle inn penger til og hvilken kampanje du vil delta i. Velg et navn på innsamlingen din, et bilde, så er du klar til å begynne å samle inn penger til livsviktig og banebrytende forskning.